Селска пръчка

Селската пръчка, или тъпата селска пръчка, е хуманоид от женски пол, размножаващ се чрез имуществено делене. Смятащ миграцията си в столицата за висша цел и призвание в живота.

Характерн черти : говори неразбираемо със сиукски акцент. Обича лъскавите неща, и за това често украсява одеждите си с тях, понякога върху тях изписва и сакралните думи FASHION, VERSAkE, FENDY, Untitled Colors Of Benefon и тн. с цел да изпраща послания до заобикалящите я от сорта на : " Може и да съм от село,ама ги знам и аз тия пущини ! ". Косата и обикновено варира в гамата от бяло русо до жълто русо, изгорена в краищата. Гримът й се доближава до този на цирковите клоуни, както и модерните й островърхи патъци. Също така обича да казва за себе си , че е „ентелигентна”, и че се облича „акстравагандно”. В общи линии целта й е да се вписва в определението „пйекана, натокана, лачена та чак се лъзга”.

В някои отношения селската пръчка се доближава до супер герoите от комиксите (например до Жената котка), защото също като тях и тя има свръхестествени способности. Нейната дарба е да определя точната парична стойност на различни предмети , от мобилни телефони до коли. Тази и способност и помага в избора на бъдещ съпруг или я прави особенно пригодна за работа в заложна къща. Селски пръчки можете да срещтнете във всички фолк заведения, както и навсякъде другаде около вас.

Посвещава се на всички които ще кажат: „Това не се отнася до мен.”

Произведено от: torashko @ 05.13.08, 05:18

месидж ъф дъ дей

Ънадър уан райдс дъ бас. Нов блестящ дори и на светло ум попадна в мрежите на неречника! Добре дошъл вълчо. ДА КРЮ ИЗ ГРОУИНГ ЪП!


След дълги уговорки и спорове за авторски права, с радост обявяваме, че към екипажа от малоумници се присъедини и откривателят на небезизвестната Енциклопедия Кашалотика. Съдържанието на енциклопедията вече започна да се провира в неречника. Екипажа на неречника НЕ поема отговорност за психични разстройства в следствие прочита на шокиращи факти разляти от нашите автори.


Пусната е първата бета версия на ъндикта и на пръв поглед всичко работи нормално.


Ако по една или друга причина сте с толкова болен мозък, и през него е минала мисълта да се присъедините към нас - пишете на support _AT_ undict.com - ако успеете да ни впечатлите може би ще станете един от нас!

текуща версия на неречника 1.2.3b.0011